Suolaiset tuotteet

Teemme sinulle, yrityksellesi tai juhliisi myös suolaiset tuotteet laidasta laitaan. Sivulle on listattuna yleisimpiä ja eniten tilattuja tuotteita, mutta teemme myös mitä tahansa listan ulkopuolelta. Kysy rohkeasti lisää niin suunnitellaan ja toteutetaan juuri sinun tilaisuuteen sopivat suolaiset tuotteet.

Voileipäkakut

Teemme sinulle maukkaan ja riittoisan voileipäkakun juuri haluamallasi täytteillä. Alempana muutama esimerkki vaihtoehdoista, mutta kuuntelemme täytteissä aina asiakasta.

Kinkkuvoileipäkakku, kalkkunavoileipäkakku, kasvisvoileipäkakku

Hinnat:
10 henkilön kakku 35 €
15 henkilön kakku 45 €
20 henkilön kakku 55 €
25 henkilön kakku 65 €

Lohivoileipäkakku, kana-fetavoileipäkakku, texmex-voileipäkakku

Hinnat:

10 henkilön kakku 40 €
15 henkilön kakku 50 €
20 henkilön kakku 55 €
25 henkilön kakku 64 €

Kylmäsavuporovoileipäkakku, kylmäsavulohivoileipäkakku

Hinnat:

10 henkilön kakku 44 €
15 henkilön kakku 52 €
20 henkilön kakku 60 €
25 henkilön kakku 71 €

Suolaiset piirakat

Leivomme myös tilaisuuteesi sopivat suolaiset piirakat. Makuvaihtoehtoja ja niiden yhdistelmiä on yhtä paljon kuin on tilaajiakin. Tässä kuitenkin listattuna muutamia omia suosikkejamme, sekä useimmiten tilattuja vaihtoehtoja. Voit valita piirakan tästä listasta tai sitten kehitellä juuri sellaisen makujen yhdistelmän kuin itse haluat.

Kinkkupiirakka, kana-fetajuustopiirakka, kana-aurajuustopiirakka, kana-vuohenjuustopiirakka, tonnikalapiirakka, lohipiirakka, parsa-lohipiirakka, sieni-pekonipiirakka, tomaatti-mozarellapiirakka, punajuuri-vuohenjuustopiirakka, parsakaali-fetajuustopiirakka, välimeren kasvispiirakka

Hinnat:

12 henkilön piirakka 29 €
25 henkilön piirakka 38 €

Kylmäsavulohipiirakka, kylmäsavuporopiirakka

Hinnat:

12 henkilön piirakka 32 €
25 henkilön piirakka 41 €

Salaatit (min. 10hlö)

Valmistamme myös salaatteja tapahtumiin, juhliin sekä yrityksille. Salaattien minimitilaus on 10 hengen seurueelle tarkoitettu salaatti. Salaattien sisällön päätät sinä ja me vain toteutamme sen. Saat tilattua myös samalla tuoreet ja maukkaan lisukesämpylät salaatin seuraksi. Sämpylät on omavalmisteisia ja aina taatusti tuoreita. Sämpylöitä voidaan myös valmistaa erilaisia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lisukesalaatit

alk. 4,50€/hlö

Salaattiateria
8,40€/hlö

Meidän valmistamat lisukesämpylät 0,50€/kpl

Kysyttävää

Mikäli mieleesi tulee mitään kysyttävää suolaisiin tuotteisiin liittyen niin ole yhteydessä. Autamme sinua kokonaisuuden rakentamisessa sekä vastaamme kaikkiin mahdollisiin tuotteisiimme liittyviin kysymyksiin erittäin mielellämme.