Yhteystiedot

Mikäli mielessäsi on mitään toimintaamme, tilaukseen tai tuotteisiin liittyviä kysymyksiä niin ota yhteyttä. Löydät kaikki tarvittavat tiedot yhteydenottoa varten tältä sivulta. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tapahtumaasi täydellinen ja varmasti kaikille maistuva tarjoilukokonaisuus.

Myymälä ja leipomo

Myymälämme sijaitsee vanhassa idyllisessä maalaistalossa. Samassa yhteydessä on myös tilat, joissa kaikki tuotteemme leivotaan ja valmistetaan. Myymälän sekä leipomon yhteydessä on myös pieni kesäisin auki oleva kahvila. Kahvilasta saat ostettua kaikkia yleisimpiä makeita sekä suolaisia tuotteitamme.

Osoite:

Vapaalantie 1 Vantaa 01430
Puh: 09-8723453 / 045-123456

Aukioloajat:

Ma-pe: 08:00-16:00
La: 10:00-16:00

Sunnuntaisin pidämme ovet kiinni ja näin sekä koneet, että niiden käyttäjät saa ansaitun vapaapäivän. Mikäli juhlasi on sunnuntaina niin tietenkin valmistamme sekä toimitamme tilauksesi myös sunnuntaina tarpeen vaatiessa.

Sosiaalinen media

Kaikki on nykyään yhä enemmän sosiaalisessa mediassa ja niin myös me. Löydät tilimme lähes kaikista suurimmista palveluista ja pyrimme olemaan mahdollisimman aktiivisia eri palveluissa. Löydät tileiltämme tietoa tuotteista, tarjouksia, infoa, uutisia sekä paljon muuta.

Facebook.com/katinpaakkelssit
Instagram.com/katinpaakkelssit
Twitter.com/katinpaakkelssit
Pinterest.com/katinpaakkelssit

Laita kaikki tilit seurantaan niin saat hyödyllistä tietoa palveluistamme sekä parhaat ehdotukset juhlien järjestämiseen sekä vieraiden ruokkimiseen.

Kysyttävää

Mikäli mieleesi tulee mitään kysyttävää liittyen toimintaamme, tuotteisiin, aukioloaikoihin tai juhlien suunnitteluun niin ole yhteydessä. Autamme ja neuvomme erittäin mielellämme kaikissa mahdollisissa kysymyksissä.

Töihin

Katin Paakkelssit on kiireinen yritys ja etenkin kesäkaudella työntekijämme ovat erittäin työllistettyjä. Tästä johtuen haluamme myös auttaa koululaisia ja alaa opiskelevia saamaan hieman ylimääräistä rahaa sekä kokemusta työnteosta.

Palkkaammekin aina kesäisin useita kausityöntekijöitä erilaisiin tehtäviin tilallemme. Ole yhteydessa tai tule käymään niin jutellaan lisää.